Λίγα λόγια μαςΠοιοi είμαστε

Η ίδρυση της ΑΞΟΝΑΣ έγινε το 2000 απαντώντας στην επιτακτική ανάγκη του εφοδιασμού που ήταν ένα σοβαρό και χρόνιο πρόβλημα για την ανάπτυξη του εμπορίου στην γεωγραφική περιοχή της βόρειας Κέρκυρας.

Οι ιδρυτές της , προέρχονται από οικογένειές που παραδοσιακά έχουν δραστηριότητα στον κλάδο των οδικών μεταφορών από την αρχή του προηγούμενου αιώνα ως πρωτοπόροι του χώρου .

Συσσωρεύοντας για χρόνια πολύτιμη εμπειρία και εξειδικευμένες γνώσεις , στοιχεία απαραίτητα για την άριστη εξυπηρέτηση των αναγκών κάθε πελάτη, οι Νίκος & Βάρθης Μπάνος, Παναγιώτης Τσουκαλάς, Θανάσης Μπάνος, Στάθης Παπούτσης & Μιχάλης Μπάνος , με όραμα και αφοσίωση ένωσαν τις δυνάμεις , το μεράκι και τον ενθουσιασμό τους , δημιουργώντας 2 εταιρίες μεταφορών .

Αρχικά την ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Ι.Μ.Ε. Ε.Π.Ε. και στην συνέχεια την ΑΞΟΝΑΣ Α.Ε. Έχοντας στον στόλο μας 7 αυτοκίνητα Φ.Δ.Χ. & 4 αυτοκίνητα διανομών εξυπηρετούμε το νομό Κερκύρας με την έγκαιρη και ασφαλή μεταφορά και διανομή εμπορευμάτων και αγαθών στα καταστήματα τόσο στην περιφέρεια της πόλης της Κέρκυρας αλλά και εξειδικευμένα σε όλο το βόρειο τμήμα του νησιού στο οποίο βρίσκεται η έδρα μας, την οποία στεγάσαμε σε νεοδόμητο σύγχρονο κτίριο 400 m2 μέσα στον ιδιόκτητο χώρο μας έκτασης 50.000 m2 δίπλα στην καρδιά του εμπορικού κέντρου του βορείου συγκροτήματος .

Η ΑΞΟΝΑΣ Α. Ε. πραγματοποιεί κάθε μέρα δρομολόγια από την Αθήνα για την Κέρκυρα και 2 τουλάχιστον δρομολόγια εβδομαδιαίος από Θεσσαλονίκη αναλαμβάνει επίσης και εκτός τακτών δρομολογίων μεταφορές για συμπαγή φορτία από περιοχές της Αττικοβοιωτίας., Ιωαννίνων, Λάρισας , Βόλου, και λοιπών εμπορικών και βιομηχανικών περιοχών ολόκληρης της χώρας σε συνεργασία πάντα με την ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Ι.Μ.Ε. ενώνοντας την εφοδιαστική αλυσίδα του νησιού με όλη την Ελλάδα .

Δίνοντας έμφαση στη εξυπηρέτηση , φροντίσαμε οι εγκαταστάσεις μας όχι μόνο στην Κέρκυρα αλλά ιδιαίτερα αυτές της Αθήνας να βρίσκονται σε κεντρικό σημείο, εύκολα προσβάσιμο από κάθε κατεύθυνση αλλά και παράλληλα πολύ κοντά στις περισσότερες μεταφορικές εταιρίες , διαθέτοντας 300 m2στεγασμένου χώρου φόρτωσης για την άνετη και έγκαιρη φόρτωση και μεταφόρτωση των μεταφερόμενων αγαθών.

Η πλήρης μηχανογράφηση των υπηρεσιών μας δίνει την ευχέρεια της άμεσης πληροφόρησης τόσο για το κόστος μεταφοράς των εμπορευμάτων και την ώρα παράδοσης τους όσο και για την πορεία των αντικαταβολών των τιμολογίων .

Στόχος και μέλημα μας είναι η δυναμική ανάπτυξη των υπηρεσιών μας για την εξατομικευμένη αντιμετώπιση των αναγκών μεταφοράς του κάθε πελάτη μας παρέχοντας υπηρεσίες ποιότητος στο χαμηλότερο δυνατόν κόστος .

Το επόμενο βήμα στην δυναμική μας αυτή πορεία θα είναι η δημιουργία ψυκτικών αποθηκών καθώς και η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Logistics συμπληρώνοντας έτσι τον κύκλο των παρεχομένων υπηρεσιών στο τομέα της οδικής μεταφοράς τον οποίο με συνέπεια , υπευθυνότητα και μεράκι αναπτύσσουμε.

Η ΑΞΟΝΑΣ ΑΕ δραστηριοποιείτε επίσης σε κατασκευαστικές και χωματουργικές εργασίες τόσο ιδιωτικών έργων , εκσκαφές και διαμόρφωση εδαφών, αλλά και έργων δημόσιου χαρακτήρα όπως κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων και επαρχιακών οδών.

Ένας νέος αλλά ιδιαίτερα δυναμικός τομέας ανάπτυξης της δραστηριότητας μας είναι η ανακύκλωση αδρανών υλικών που προέρχονται από εκσκαφές, κατεδαφίσεις και λοιπές κατασκευαστικές εργασίες. Συμβάλλοντας και συνδυάζοντας δημιουργικά την διατήρηση της οικολογικής ισορροπίας και του πανέμορφου φυσικού τοπίου της Κέρκυρας παράλληλα με την οικονομική ανάπτυξη του τόπου .